VitalBent – Magnetni pas za hrbet

27,90 z vključenim DDV

Vas mučijo bolečine v hrbtu? Ali bolečine v hrbtenici vplivajo na vaša vsakdanja opravila in na kvaliteto življenja? Z magnetnim pasom iz turmalina do magnetne in toplotne terapije hkrati.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje

  • Preverjena kakovost
  • 50.000+ zadovoljnih kupcev
 

Bolečine v križu?

Statistike kažejo, da približno 65% aktivnega prebivalstva išče zdravniško pomoč zaradi bolečin v križu. Bolečine lahko izginejo s pomočjo magnetnega terapevtskega pasu, ki vsebuje 14 magnetnih kamnov, ki so znanstveno dokazani, da omilijo bolečine v telesu in pripomorejo k boljšemu počutju.

“Ta trak meni resnično pomaga pri bolečinah v križu”
Maja K.
“Priporočam za vse, ki imate težave z bolečinam v križu.”
Goran V.
 

Toplotna terapija

Terapevtski pas je najbolj učinkovit pripomoček za lajšanje bolečine v hrbtu in s toploto preprečuje zatrdela stanja, ki nastanejo zaradi nepravilne drže in otrdelih in skrčenih mišic.

Sprošča krče in napetost

Tkivo globinsko pregreva in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah.

Nudi stabilnost in oporo

Pas nudi stabilnost, zato je primeren tako za počitek, kot za aktivnost. Mehak in koži prijazen material je udoben za nošenje saj ne tišči in reže.