Vital- Masažni aparat za vrat in ramena

39,90 z vključenim DDV

Znebite se bolečin in napetosti v vratu in ramenih in uživajte v sproščujoči masaži. Univerzalni masažni aparat omogoča masažo vseh delov telesa: hrbta, nog, rok, ramen, zadnjice in ledvenega predela.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje

  • Preverjena kakovost
  • 50.000+ zadovoljnih kupcev

Vital Masažni aparat odpravi napetost v mišicah, lajša bolečine in sprosti celotno telo. Simulira gibe palcev, prstov in dlani, kot bi vas masirala resnična oseba. Univerzalen masažni aparat, s katerim boste sprostili napete mišice in tako prispevali k boljši prekrvavitvi.

Masažni aparat za vrat  je sestavljen iz 2 masažnih glav . Vsak od njih je opremljen z 8 kroglami, ki se vrtijo v nasprotni smeri. Ima 2 načina: masažo in sprostitev . Vsakega od njih lahko vklopite v največ 2 stopnjah hitrosti. Poleg tega vam blazina za sprostitev mišic omogoča sprostitev po napornem dnevu. Blazina je popolna za vsak del telesa. 

Funkcija ogrevanja –  Masažna naprava ima tudi izjemno uporabno in praktično funkcijo, to je gretje. Krepi masažni učinek in omogoča telesu blagodejni toplotni učinek . Popoln za menstrualne bolečine in druge tegobe. 

Napajanje –  masažni aparat ima dve vrsti napajanja. Uporabljate ga lahko tako v avtu ( ima standardno vtičnico z vtičnico za vžigalnik ) kot doma ali v prostorih kot je kamp hiša ali hiša na parceli (ima drugo vtičnico za priklop v omrežje ) . To zagotavlja udobje med počitniškimi potovanji in dolgimi avtomobilskimi potmi. 

Držalo za roke –  masažni aparat ima poseben podaljšek v obliki udobnih ročajev za roke. Zahvaljujoč njim  lahko napravo pritisnete ob vrat in tako masažo še bolj okrepite . Če postavite eno na drugo, vam naprave ni treba držati okoli vratu.

Delovanje: med delovanjem mora biti aparat priključen na elektriko.

Dodatki: 1× polnilec za avto, 1× klasični polnilec, 1× navodila za uporabo.

Vaše telo bo hvaležno – Aparat prestavljajte na dele telesa, kjer potrebujete masažo in sprostitev. Učinkovito gnetenje in izjemna grelna terapija prodirata globoko v tkivo in sproščata mišice, pospešujeta prekrvavitev, zmanjšujeta napetosti, pomirjata in sproščata telo.

Smer masaže se samodejno spremeni, da ublaži bolečine povezane z občutljivostjo mišic in vam nudi edinstveno masažno izkušnjo. Funkcija gretja zagotavlja pomirjujoče udobje za boleče mišice in vam pomaga, da se sprostite po napornem dnevu. Masažna naprava ima zaščito pred pregrevanjem in funkcijo samodejnega izklopa po 15 minutah, ki zagotavlja vašo varnost.

  • Specifikacija –  črna barva material: eko usnje, zračna mrežica število načinov: 2 število stopenj hitrosti: 2 gretje: da dimenzije (širina/višina): 125x16cm teža z embalažo: 1,55 kg teža brez embalaže: 1,15 kg