Touch-silikonska rokavica za česanje hišnih ljubljenčkov

12,99 z vključenim DDV

Česanje vaših hišnih ljubljenčkov bo postalo prijetno opravilo!

Hitro in enostavno obročno odplačevanje

  • Preverjena kakovost
  • 50.000+ zadovoljnih kupcev

Preprosto in prijetno česanje,kot še nikoli!

 

Če so vaš dom in oblačila konstantno prekriti z dlakami hišnih živali, potem se zavedate nujnosti rednega česanjaSilikonska 5-prsta rokavica poskrbi, da bodo vaši ljubljenčki med česanjem uživali, saj uporaba posnema gibanje božanja.

Zahvaljujoč materialu in glavnikasti strukturi, bo rokavica odstranila dlako in podlako, ki pa bo na rokavici tudi ostala. Po končanem česanju dlako preprosto odstranite in odvržete v smeti. Brez stresa za vas in vaše ljubljenčke!

Mehka in upogljiva struktura rokavice omogoča, da sežete tudi do težje dostopnih delčkov, ne glede na občutljivost. Rokavico lahko uporabite tudi na oblazinjenemu pohištvu, oblačilih in avtomobilu.

Rokavica za česanje živali ima pritrjeno krtačo, s katero bodo vaši hišni ljubljenčki mislili, da jih boste le pocrkljali. Vendar pa boste ob tem naredili veliko več. S preprostim trikom boste vaše živali počesali hitro, učinkovito in preposto, brez težav.

Odvržite stare krtače z železnimi konicami, ki jih živali ne marajo.

S to rokavico boste uspeli pokrtačiti tako zgornjo in spodnjo dlako, ter nežno odstranili vse vozle. Rokavica je odličen pripomoček tudi pri kopanju, saj boste zelo hitro in enostavno vtrli šampon, in ga z lahkoto tudi sprali.

IMITIRA ČLOVEŠKI DOTIK
Česanje omogoča več kot 180 majhnih silikonskih izboklin, ki so zelo nežne in ne poškodujejo kože, kot nekatere kovinske krtače. Hkrati stimulira krvni obtok ter poskrbi za svetlečo in zdravo dlako.

ODSTRANI NESNAGO
Mehka in prilagodljiva oblika rokavice omogoča, da vašemu hišnemu ljubljenčku odstranite vso umazanijo, nesnago in odmrlo dlako. Poleg tega spodbuja zadrževanje zdravih olj na koži, kar dlako mehča in povečuje njen sijaj.

BOLJ ČIST DOM
Z redno uporabo rokavice za nego dlake zmanjšate nenadzorovano odpadanje in izločanje dlak vašega ljubljenčka ter s tem ohranjajte čistočo v vašem domu. Ker se dlake zadržijo neposredno na izdelku, to priporome k zmanjševanju alergenov v zraku ter pripomore k lažjemu dihanju v zaprtih prostorih.

Tehnične specifikacije

  • Material: silikon
  • 5-prstna rokavica
  • Namen uporabe: za česanje in masiranje živali
  • Primerna za vse dolžine dlak
  • Preprosto čiščenje
  • Primerna tudi za umivanje živali
  • Univerzalna velikost rokavice
  • Dimenzije: 16 x 23 cm