SpyCam – Lažna nadzorna kamera

19,90 z vključenim DDV

Lažna nadzorna kamera z utripajočo LED lučjo.
Lažna nadzorna kamera je uporabna kot preventivni ukrep v industrijskih obratih, pa tudi na zasebnih zemljiščih lahko pogosto prepreči prepovedana dejanja, kot sta vdor ali vandalizem.
Uporaba lažne kamere je preprosta rešitev, ki lahko pritegne pozornost tistih, ki imajo konkreten kriminalni namen.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje

  • Preverjena kakovost
  • 50.000+ zadovoljnih kupcev

IZGLEDA KOT PRAVA / PRESTRAŠI NEPRIDIPRAVE

Zasnova in podrobnosti naprave (utripajoča, rdeča LED, kabel, antena) so verodostojno reproducirane, kar povečuje učinkovitost preventivnih ukrepov.

ZAVARUJ SE

Uporaba lažne kamere je preprosta rešitev, ki lahko pritegne pozornost tistih, ki imajo konkreten kriminalni namen.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Nizka teža in pritrdilni vijaki, ki so vključeni v komplet, zagotavljajo enostavno namestitev na različne površine in posledično hitro uporabnost naprave.

Natančna kopija nadzorne kamere ima vse elemente, zaradi katerih je videti kot prava. Utripajoča LED lučka opozarja in daje vtis, da je naprava neprekinjeno aktivna in priključena na nadzorni sistem.
Objektiv lažne kamere z različnimi diodami, ki oddajajo svetlobo, oddaja infrardečo svetlobo (IR) in kaže na to, da je naprava v uporabi tudi ponoči. Na zadnji strani ohišja je kabel, ki posnema povezavo z varnostnim sistemom celotne namestitve.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

Napajanje: sončne celice; 2x 1,5V AA baterije (niso priložene)
Mere (dolžina / širina / višina): 21/9 / 20,5 cm
Dimenzije nalepke (dolžina / širina): 11 x 11 cm
Teža kompleta: 326g
Teža z embalažo: 410g

VSEBINA:

Nadzorna kamera
3 pritrdilni vložki z vijaki

Lažno nadzorno kamero je enostavno namestiti, saj je celotna naprava je nameščena na ročaju, ki ga lahko pritrdite na steno ali strop s pritrdilnimi vijaki v kompletu. Izvirna konstrukcija, kot tudi delovno območje kamere je regulirano s kroglasto glavo, ki omogoča natančno prilagajanje posameznim potrebam in pogojem.