Magnoo™ – Magnetni akupresurni vložki za čevlje
29,90 19,90 z vključenim DDV Dodaj v košarico
Akcija!

Magnoo™ – Magnetni akupresurni vložki za čevlje

19,90 z vključenim DDV

-33%

Uživajte v sprehodih in teku z magnetnimi akupresurnimi vložki za čevlje, ki z vsakim korakom stimulirajo in masirajo refleksne točke na stopalih, pospešujejo krvni obtok ter posledično pomagajo pri lajšanju bolečine v nogah in podplatih.

Naročila oddana do 12:00 na delovni dan so v pripravi takoj!

  • Preverjena kakovost
  • 50.000+ zadovoljnih kupcev

Magnetni akupresurni vložki za čevlje

MAGNOO vložki za čevlje so bili razviti za osebe, ki veliko časa preživijo na nogah ali imajo občutek težkih ali otečenih nog. Z pomočjo magnetnih točk masira in vzpodbuja refleske točke v stopalu. Medtem ko hodite in vzpodbuja krvni pretok.

Vložki lajšajo močne bolečine v mišicah in stimulirajo akupunkturne točke na stopalih in vam omogočajo naravno gibanje brez težav.

Popolno prileganje vsakemu obuvalu, saj lahko vložek po potrebi obrežete.

Izrazito učinkovit je vpliv magnetnega polja na akupresurne točke, ki se nahajajo na stopalih. Dovajanje magnetne energije na točkovna akupresurna mesta povzroča energijsko izravnavo, ki vpliva na vse povezane organe in sestavne dele človekovega telesa. Prisotnost magnetne energije pri vložku je sorazmerno dolgotrajna, odvisna je od uporabe čevljev z vstavljenim vložkom.

PREPROSTA UPORABA

V čevlje vstavimo magnetne vložke, ki vsebujejo masažne čepke in 10 trajnih magnetkov,  ki so nameščeni pod znanimi naključnimi točkami meridianov. Ker posamezne točke ustrezajo delom našega telesa z nošenjem magnetnih vložkov sproščamo in lajšamo napetosti. So univerzalne velikosti in so primerni tako za moške kot ženske modele čevljev.