Košarica

Izdelki predstavljeni na TV programu

Naročila na 01 330 4004

50000+ zadovoljnih kupcev doma in v tujini

Pogosta vprašanja strank

Če želenega odgovora ni med pogostimi nam ga lahko zastavite na info@tvnakupi.si

Naročila in pošiljanje

Naročilo prejmete v roku 1-3 delovnih dni od oddanega naročila.

Ko vaše naročilo odpošljemo. Prejmete sms sporočilo od GLS dostavne službe. S kodo, ki jo prejmete lahko sledite pošiljki preko GLS uradne strani.

Pri tvnkaupi.si smo se potrudili in dostavo delno krijemo mi. Strošek dostave znese samo 3,90€, za vsa naročila nad 50€ pa je dostava brezplačna.

OBVESTILO: Paketne Trgovine BS PETROL vam od 1.4.2019 dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Vse izdelke skrbno zapakiramo in zaščitimo. V kolikor bi se zgodilo, da bi bil izdelek poškodovan nas kontaktirajte in naredili bomo zamenjavo.o zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Prodajni program in reklamacije

Naš cilj je vsa naročila odposlati še isti delovni dan, v kolikor boste naročilo oddali do 16.00 ure se bomo potrudili paket odposlati isti dan, pričakujete pa ga lahko ža naslednji delovni dan. Najkasneje pa je paket pri vas v roku dveh delovnih dni.

Pri tvnakupi.si smo se odločili, da 14 dnevni zakonsko določen rok podaljšamo na kar 30 DNI. Tako zelo smo prepričani, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar.

Kurir vam paket dostavi na dom, vi pa mu ob prevzemu paketa plačate. V kolikor vas ni doma vas kurir obvesti in dogovorita se za ponovno dostavo lahko pa vam kurir pusti paket na najbližjem OMW servisu ali Parcel Shopu.

Paket lahko plačate z gotovino (brez provizije) ali z kartico (pri plačilu s kartico si GLS zaračuna strošek bančne provizije v vrednosti 1,5 % od zneska odkupnine). Pri plačilu z gotovine pa tega stroška ni.

GLS Slovenija sprejema kartice BA, ACTIVA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON in AMERICAN EXPRESS.

Vsako spremembo naročila nam javite na info@tvnakupi.si skupaj s številko naročila.

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila nad 40€

Vračilo v 30ih dneh

Brez vprašanja

Garancija na izdelke

Za breskrbno nakupovanje

100% Varno plačilo

PayPal / MasterCard / Visa